7 ημέρες
Grousponline-Manessis Travel. Μη.τ.ε 0206E60000249

Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βουδαπέστη - Βελιγράδι

Νις, Βιέννη, Μπαντ Ισλ, Χάλστατ, Σάλτσμπουργκ, Βουδαπέστη, Βελιγράδι. Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (στη Σερβία 3*) με ημιδιατροφή (εκτός της 2ης μέρας - 6 πρωινά, 4 δείπνα, ένα γεύμα).

Πρόγραμμα εκδρομής

 

1ηΜΕΡΑ

Αθήνα - Νις/Σερβία

Αναχώρηση στις 06:30΄ από την Αθήνα για τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Μετά τις σχετικές διατυπώσεις συνεχίζουμε για την περιοχή της Νις. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2ηΜΕΡΑ

Νις - Βιέννη/Αυστρία

Πρωινή αναχώρηση για Βιέννη. Άφιξη αργά το βράδυ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3ηΜΕΡΑ

Βιέννη, Ξενάγηση πόλης, Ανάκτορα Σενμπρούν

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη του Στράους. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, τους αυτοκρατορικούς και λαϊκούς κήπους, το παλάτι Χόφμπουργκ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Χρηματιστήριο και το Πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η πλατεία Σβάρτσενμπεργκ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού Καθεδρικός ναός του Αγίου Στεφάνου, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός ναός και η Griechen Casse - η πάροδος των Ελλήνων. Τέλος, θα επισκεφθούμε τα σαράντα σημαντικότερα διαμερίσματα του σπουδαιότερου ανακτόρου της Βιέννης, του Σενμπρούν. Γεύμα και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

4ηΜΕΡΑ

Βιέννη, Εκδρομή στις Αυστριακές Λίμνες, Μπαντ Ισλ, Χάλστατ, Σάλτσμπουργκ

Η σημερινή πανέμορφη διαδρομή μας στην εντυπωσιακή περιοχή των κρυστάλλινων Αυστριακών λιμνών και του Μπαντ Ισλ, μας οδηγεί στο ειδυλλιακό χωριό Χάλστατ, στις όχθες της ομώνυμης λίμνης (Hallstättersee). Το "Μαργαριτάρι της Αυστρίας", όπως το αποκαλούν, είναι το πιο πολυφωτογραφημένο χωριό των Άλπεων. Σύντομη παραμονή και συνεχίζουμε για το Σάλτσμπουργκ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του Μότσαρτ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το Σπίτι-Μουσείο του Μότσαρτ, το παλάτι Μίραμπελ, την εκκλησία του Αγίου Φραγκίσκου κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε την ιδιαίτερα χαρούμενη και λαμπερή ατμόσφαιρα της πόλης. Επιστροφή στη Βιέννη το βράδυ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5ηΜΕΡΑ

Βιέννη - Βουδαπέστη/Ουγγαρία

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη Βουδαπέστη. Άφιξη, σύντομη περιήγηση της πόλης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6ηΜΕΡΑ

Βουδαπέστη - Βελιγράδι - Νις/Σερβία

Πρωινή αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι. Σύντομη γνωριμία με την πόλη και συνεχίζουμε για Νις. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7ηΜΕΡΑ

Νις - Αθήνα

Αφήνουμε σήμερα τη Σερβία με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ.

Περιλαμβάνονται

  • Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* (στη Σερβία 3*)
  • Ημιδιατροφή (εκτός της 2ης μέρας - 6 πρωινά, 4 δείπνα, ένα γεύμα)
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν, σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • Αρχηγός-συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται

  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ.
  • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα ή δείπνα
  • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ. και ό,τι ρητά δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα.

Χρήσιμες Πληροφορίες

  • Είναι πιθανόν σε κάποιες αναχωρήσεις οι διανυκτερεύσεις να γίνουν στην περιοχή ΠΑΡΑΣΙΝ/KΡΟΥΣΕΒΑΤΣ αντί στην ΝΙΣ. 
  • Η διαδρομή προς το Σάλτσμπουργκ την 4η μέρα θα περιλαμβάνει την επίσκεψη στο Χάλστατ, εφ΄ όσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες.
  • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι.
  • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
Αναχώρηση
Δώρο
Πτήση
Ξενοδοχείο
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδικό
 

Ατομικό ταξίδι ή Κρουαζιέρα

Κερδίστε χρόνο...

 

Αν δεν επιθυμείτε συμμετοχή σε οργανωμένη αναχώρηση, σημειώστε τις λεπτομέρειες για το ατομικό ή το γαμήλιο ταξίδι σας, και εμείς θα βρούμε τη καλύτερη προσφορά στην ελληνική αγορά από όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο στην έρευνα αγοράς για τη καλύτερη πρόταση. Και μη ξεχνάτε πως με τη κράτησή σας στη groupsonline κερδίζετε τη μεταφορά από το χώρο σας προς το αεροδρόμιο με πολυτελές όχημα της εταιρείας μας (Mercedes Vito 2017)