8 ημέρες
Grousponline-Smile Acadimos. Μή.τ.ε 0206E600004666

Βενετία - Βιέννη - Λιουμπλιάνα

1η & 2η μέρα: Αθήνα - Πάτρα – Βενετία

Αναχώρηση προς Πάτρα και επιβίβαση στο πλοίο για το ταξίδι στη Βενετία, που μοιάζει περισσότερο με κρουαζιέρα: casino, disco, εστιατόριο, μπαρ, καταστήματα και άνετη διανυκτέρευση εν πλω.
3η μέρα: Βενετία - Βιέννη

Άφιξη στο λιμάνι της Βενετίας. Πρωινή περιήγηση στη <<Γαληνοτάτη>>, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της.  Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Άφιξη αργά το βράδυ στη Βιέννη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Βιέννη

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ακολουθεί πανοραμική ξενάγηση στα πιο σπουδαία αξιοθέατα. Θα γνωρίσουμε το ρινγκ με την Όπερα, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο, τα Ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον Καθεδρικό Ναό του Αγ. Στεφάνου. Στη συνέχεια επίσκεψη στο Ανάκτορο Σενμπρούν, όπου θα ξεναγηθούμε στα κυριότερα δωμάτια και θα περπατήσουμε για λίγο στους διαδρόμους του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βιέννη & Βιεννέζικα δάση

Πρόγευμα. Η σημερινή μας μέρα είναι αφιερωμένη στα Βιεννέζικα Δάση. Όπου θα δούμε το κυνηγετικό περίπτερο του Μάγιερλινγκ, εκεί όπου εκτυλίχθηκε το ερωτικό δράμα του πρίγκιπα Ιωσήφ και της Μαρίας Βετσέρα. Επόμενος σταθμός η λουτρόπολη Μπάντεν. Επιστροφή στη Βιέννη και χρόνος ελεύθερος.

6η ημέρα: Βιέννη - Λιουμπλιάνα

Πρωινό και αναχωρούμε οδικώς για τη Λιουμπλιάνα. Άφιξη και ξεκινάμε να περιηγηθούμε στην μεσαιωνική πανέμορφη παλαιά πόλη στις όχθες του ομώνυμου ποταμού, όπου θα δούμε την πλατεία Πρέσερεν με έντονο το Ιταλικό στυλ, τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, τη γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο κ.ά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Λιουμπλιάνα - Ανκόνα   

Μετά το πρωινό , θα αναχωρήσουμε Ανκόνα απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο της επιστροφής. Άφιξη, τακτοποίηση στις καμπίνες, απόπλους.

8η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη στην Πάτρα και επιστροφή στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πάτρα – Βενετία / Ανκόνα – Πάτρα  σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Arcotel Donauzentrum hotel Vienna 4* ή παρόμοιο
  • 1 διανυκτέρευση στο Radisson Blu Ljubljana 4* ή παρόμοιο
  • Μπουφέ πρωινό στα ξενοδοχεία
  • Περιηγήσεις , εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός  του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Είσοδοι σε χώρους επίσκεψης και μουσεία , ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, κόστος βαπορέτο & πλοιάρια
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
Αναχώρηση
Δώρο
Πτήση
Ξενοδοχείο
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδικό
 

Ατομικό ταξίδι ή Κρουαζιέρα

Κερδίστε χρόνο...

 

Αν δεν επιθυμείτε συμμετοχή σε οργανωμένη αναχώρηση, σημειώστε τις λεπτομέρειες για το ατομικό ή το γαμήλιο ταξίδι σας, και εμείς θα βρούμε τη καλύτερη προσφορά στην ελληνική αγορά από όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο στην έρευνα αγοράς για τη καλύτερη πρόταση. Και μη ξεχνάτε πως με τη κράτησή σας στη groupsonline κερδίζετε τη μεταφορά από το χώρο σας προς το αεροδρόμιο με πολυτελές όχημα της εταιρείας μας (Mercedes Vito 2017)