11 ημέρες
Grousponline-Manessis Travel. Μη.τ.ε 0206E60000249

Ταϊλάνδη - Σιγκαπούρη

Μπανγκόκ, Πούκετ, Νησί του James Bond

Βόλτα στα Κανάλια της Μπανγκόκ και επίσκεψη στο Asia Market!!!

ΔΩΡΟ: Ξενάγηση στη Σιγκαπούρη

 

1η μέρα: Αθήνα - Μπανγκόκ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για Μπανγκόκ.

 

2η μέρα: Μπανγκόκ, Κρουαζιέρα στα κανάλια, Asia Market

Άφιξη στη Μπανγκόκ και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια (μόλις μας δοθούν από το ξενοδοχείο) και χρόνος για ξεκούραση. Ακολουθεί απογευματινή κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης, που δημιουργήθηκαν από τον βασιλιά Ράμα, όταν αποφάσισε να ζήσει σε ένα νησί και έτσι η πρωτεύουσα Μπανγκόγκ να γίνει η "Βενετία της Ανατολής". Το Μεγάλο Παλάτι και ο Ναός της Αυγής, αποτελούν τις πρώτες εικόνες της βόλτας με το πλοιάριο, ενώ περνώντας στη συνέχεια από τους δρόμους και τα μικρά σπίτια, θα απολαύσουμε μία μοναδική πρώτη εμπειρία από την εξωτική πόλη. Τέλος, θα επισκεφθούμε την περίφημη Asia Market για να χαζολογήσουμε στην πλούσια αγορά της πόλης ή να δειπνίσουμε (προαιρετικά) σε ένα από τα πολλά εστιατόρια της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.  

 

3η μέρα: Μπανγκόκ, Ξενάγηση

Πρωινή ξενάγηση της πόλης, με έμφαση στα ανάκτορα και το σύμπλεγμα των ναών τους, με τον σμαραγδένιο και ξαπλωτό Βούδα των 45 μέτρων. Χρόνος για να φωτογραφηθείτε με φόντο τους ναούς, οι λεπτομέρειες των οποίων αγγίζουν την τελειότητα.

 

4η μέρα: Μπανγκόκ, Ελεύθερη μέρα

Προαιρετικές εκδρομές Αγιούταγια, Πλωτή αγορά Damnoen Saduak & Γέφυρα του ποταμού Κβάι

Ελεύθερη μέρα στη Μπανγκόκ για περιηγήσεις και ψώνια. Προαιρετικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το ιστορικό πάρκο της ιστορικής παλιάς πόλης Αγιούταγια με τα θερινά ανάκτορα και τις τρεις στούπες. Ο συνδυασμός της βλάστησης, των νερών και των μνημείων θα σας εντυπωσιάσουν. Επίσης, σας προτείνουμε μία ολοήμερη εκδρομή στην πλωτή αγορά Damnoen Saduak και στη γέφυρα του ποταμού Κβάι. 110 χλμ δυτικά της Μπανγκόκ, θα συναντήσετε τη διασημότερη πλωτή αγορά του κόσμου, κάνοντας βόλτα με μακρόστενες βάρκες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το συμμαχικό νεκροταφείο και μουσείο του Β΄ παγκοσμίου πολέμου, μέχρι να φθάσετε στη διασημότερη γέφυρα του κόσμου, αυτήν του ποταμού Κβάι, κάνοντας μία στάση στα απομεινάρια μίας ιστορικής γέφυρας. Ένα τοπίο γεμάτο παραδοσιακές βάρκες να κάνουν βόλτα τους τουρίστες, παράκτια εστιατόρια και μικρομάγαζα με ημιπολύτιμους λίθους συνθέτουν την καλύτερη εικόνα για να κλείσετε την ημέρα σας.

 

 

5η-8η μέρα: Μπανγκόκ - Πούκετ, Εκδρομή στο Νησί του Τζέημς Μποντ

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πούκετ. Χρόνος ελεύθερος στο "Μαργαριτάρι του Νότου", όπου θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μία μοναδική εκδρομή στο νησί του Τζέημς Μποντ (Κhao Phing Kan), έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ταϊλάνδης από το 1974, όταν έγιναν εκεί τα γυρίσματα της ταινίας "Ο άνθρωπος με το χρυσό πιστόλι" με τον Ρότζερ Μουρ.

 

9η-10η μέρα: Πούκετ - Σιγκαπούρη, Αγγλόφωνη Ξενάγηση

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Σιγκαπούρη. Το επόμενο πρωί θα ξεναγηθούμε στα σημαντικότερα αξιοθέατα της πόλης: Fountain of Wealth - ένα από τα μεγαλύτερα σιντριβάνια στον κόσμο - κήποι Ορχιδέας, κήποι Άβαταρ, μυθικός θαλάσσιος λέοντας, Κινέζικη και Ινδική συνοικία, κέντρο διασκέδασης Κλαρκ Κη κ.ά. Στον ελεύθερο χρόνο, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το νησί Σεντόσα - μεσημεριανή ώρα για να δείτε το διάσημο σόου - και να επιδοθείτε σε νυχτερινό σαφάρι.

Check Out θα γίνει την 10η μέρα το μεσημέρι. Βραδινή μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

11η μέρα: Άφιξη στην Αθήνα

 

Απαραίτητη έγκυρη προ-κράτηση 30 ημερών πριν την αναχώρηση, διαφορετικά υπάρχει προσαύξηση στην τιμή

 

Περιλαμβάνονται

Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore) με το νέο αεροσκάφος Dreamliner της Boeing, με αποσκευή 20 κιλών και με προ-επιλογή θέσεων εντός του αεροσκάφους για τα group

•Δώρο του Γραφείου μας ένα ζεστό γεύμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης πτήσης

•Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*

•Πρωινό καθημερινά

•Εκδρομές, όπως περιγράφονται στο πρόγραμμα (2 ελληνόφωνες στη Μπανγκόκ και από μία αγγλόφωνη σε Πούκετ και Σιγκαπούρη)

•Ασφάλεια αστικής ευθύνης

 

Δεν Περιλαμβάνονται

•Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων: € 385

•Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά και ό,τι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα

 

Σημειώσεις

  • Το πρόγραμμα έχει συγκεκριμένες ημερομηνίες και δεν επιδέχεται αλλαγή στις διεθνείς πτήσεις του, παρά μόνο εσωτερικά στην Ταϊλάνδη.

Το Γραφείο μας έχει προ-επιλέξει θέσεις εντός του αεροσκάφους για τα group

  • Οι συγκεκριμένες αναχωρήσεις είναι οργανωμένες (όχι ομαδικές), με κοινές υπηρεσίες εδάφους, χωρίς συνοδό από Αθήνα.
  • Για να υπάρχει ελληνόφωνος συνοδός, απαιτούνται ελάχιστη συμμετοχή 15 ατόμων και επιβάρυνση + €180/άτομο.
  • Υπάρχει δυνατότητα αλλαγής ξενοδοχείων και σε άλλες περιοχές, καθώς και προσθήκης εκδρομών.
  • Τα δωμάτια σε κάθε προτεινόμενο ξενοδοχείο είναι τα οικονομικότερα. Μπορείτε να ζητήσετε αναβάθμιση με επιβάρυνση (εφ’ όσον υπάρχει διαθεσιμότητα) ακόμα και κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο, πληρώνοντας τη διαφορά.
  • Απαραίτητη ελάχιστη συμμετοχή 12 ατόμων
  • Σε περίπτωση χρήσης  ξενοδοχείων 5* υπάρχει προσαύξηση  +€ 300 κατ΄ άτομο στο σύνολο, με ενδεικτικά ξενοδοχεία: Double Tree by Hilton Bangkok, Crowne Plaza Panwa Beach Phuket, Grand Park Orchard Singapore Hotel

στις τιμές υπάρχει επιπλέον φόρος €385
Αναχώρηση
Δώρο
Πτήση
Ξενοδοχείο
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδικό
 

Ατομικό ταξίδι ή Κρουαζιέρα

Κερδίστε χρόνο...

 

Αν δεν επιθυμείτε συμμετοχή σε οργανωμένη αναχώρηση, σημειώστε τις λεπτομέρειες για το ατομικό ή το γαμήλιο ταξίδι σας, και εμείς θα βρούμε τη καλύτερη προσφορά στην ελληνική αγορά από όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο στην έρευνα αγοράς για τη καλύτερη πρόταση. Και μη ξεχνάτε πως με τη κράτησή σας στη groupsonline κερδίζετε τη μεταφορά από το χώρο σας προς το αεροδρόμιο με πολυτελές όχημα της εταιρείας μας (Mercedes Vito 2017)