8 ημέρες
Grousponline-Smile Acadimos. Μή.τ.ε 0206E600004666

Δολομίτες - Ιταλικό Τιρόλο

1η μέρα: Αθήνα - Πάτρα

Αναχώρηση από την Αθήνα για την Πάτρα. Επιβίβαση στο πλοίο, τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους για το λιμάνι της Ανκόνα. Στον ελεύθερο χρόνο σας μπορείτε να διασκεδάσετε στους πολυτελείς χώρους αναψυχής του πλοίου. Διανυκτέρευση εν πλω.

2η μέρα: Ανκόνα – Ιταλικό τιρόλο - Ροβερέτο

Άφιξη στην Ανκόνα , μέσω μιας γραφικής διαδρομής θα καταλήξουμε  στο Ιταλικό Τιρόλο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Ροβερέτο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3η μέρα: Δολομίτες - Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο - Λίμνη Μισουρίνα

Πρόγευμα και ακολουθώντας μια υπέροχη διαδρομή με φόντο τους επιβλητικούς Δολομίτες φθάνουμε στη Λίμνη Μισουρίνα. Ακολουθεί το κοσμοπολίτικο χιονοδρομικό κέντρο Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Τρέντο - Δολομίτες - Μαντόνα ντι Καμπίλιο

Πρόγευμα και αναχώρηση. Στάση για σύντομη περιήγηση στο Τρέντο και συνεχίζουμε για το γνωστό ορεινό παραθεριστικό κέντρο Μαντόνα ντι Καμπίλιο. Θα το συναντήσουμε σκαρφαλωμένο στις Άλπεις, στην «καρδιά» των Δολομιτών, σε υψόμετρο 1550 μέτρα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Βερόνα - Μποργκέτο - Μάντοβα - Ροβερέτο

Πρόγευμα και αναχωρούμε για τη Βερόνα, έναν από τους πιο γοητευτικούς τουριστικούς προορισμούς της Βόρειας Ιταλίας (UNESCO). Η πόλη έγινε γνωστή στα πέρατα του κόσμου με την αξεπέραστη τραγωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα». Σύντομη στάση στο Μποργκέτο και τελευταίος μας σταθμός η σαιξπηρική Μάντοβα, που είναι γνωστή για τους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της (UNESCO). Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

6η μέρα: Ίννσμπρουκ – Μπολτσάνο

Πρόγευμα και αναχωρούμε για το Ίννσμπρουκ. Έχοντας διατελέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα έδρα της δυναστείας των Αψβούργων, το Ίννσμπρουκ (και ειδικότερα το ιστορικό του κέντρο) έχει παραμείνει σχεδόν ανέπαφο στο πέρασμα των αιώνων, συνιστώντας ένα κινηματογραφικό ντεκόρ πέρα για πέρα αυθεντικό. Μεγαλόπρεπα παλάτια και κάστρα, περίτεχνα κτίρια μπαρόκ, ροκοκό και νεοκλασικά, καθεδρικοί ναοί, σκιερά καλντερίμια και μεσαιωνικές κατοικίες συνθέτουν ένα ζωντανό μουσείο με λαμπρές μαρτυρίες της δημιουργικής περιόδου των Αυστριακών αυτοκρατόρων. Συνεχίζουμε για το Μπολτσάνο. Στο παλαιό και όμορφο μεσαιωνικό κέντρο θα θαυμάσουμε τον γοτθικό καθεδρικό ναό και τα τιρολέζικα σπίτια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Ροβερέτο - Ανκόνα

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Ανκόνα όπου θα πάρουμε το πλοίο για την επιστροφή μας .

Τακτοποίηση στις καμπίνες και απόπλους .

8η μέρα: Πάτρα - Αθήνα

Άφιξη το απόγευμα στην Πάτρα και άμεση αναχώρηση για την Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται:

  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια πλοίου Πάτρα - Ανκόνα - Πάτρα σε 4κλινες εσωτερικές καμπίνες
  • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
  • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Mercure Rovereto 4* ή παρόμοιο
  • Ημιδιατροφή καθημερινά
  • Περιηγήσεις , εκδρομές όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα
  • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Check point Ιταλίας 20€
  • Είσοδοι σε μουσεία, ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Τυχόν Δημοτικός φόρος πληρωτέος επί τόπου στο ξενοδοχείο  
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο

 

Σημειώσεις:

  • Την έκτη (6η) ημέρα ενδέχεται να διανυκτερεύσουμε στην ευρύτερη περιοχή της Μπολώνια.
Αναχώρηση
Δώρο
Πτήση
Ξενοδοχείο
Δίκλινο
Μονόκλινο
Παιδικό
 

Ατομικό ταξίδι ή Κρουαζιέρα

Κερδίστε χρόνο...

 

Αν δεν επιθυμείτε συμμετοχή σε οργανωμένη αναχώρηση, σημειώστε τις λεπτομέρειες για το ατομικό ή το γαμήλιο ταξίδι σας, και εμείς θα βρούμε τη καλύτερη προσφορά στην ελληνική αγορά από όλους τους συνεργάτες μας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλάτε χρόνο στην έρευνα αγοράς για τη καλύτερη πρόταση. Και μη ξεχνάτε πως με τη κράτησή σας στη groupsonline κερδίζετε τη μεταφορά από το χώρο σας προς το αεροδρόμιο με πολυτελές όχημα της εταιρείας μας (Mercedes Vito 2017)